Om oss

Sandvik Kaldnes AS ble etablert i 1991, og har vokst jevnt siden starten. I dag har vi et 20-talls ansatte med bred kompetanse i produksjon av små og store produkter i stål og andre metallkvaliteter. Vi tar HMS på alvor, og har gode rutiner for kvalitetskontroll.

Kvalitet og rask levering.
Fleksibilitet og høy kvalitet har i alle år vært retningsgivende for virksomheten og vi strekker oss langt for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov. Reparasjon og vedlikehold inngår også som en del av vårt produkttilbud. Vi har en egen avdeling for maskinering med forskjellige typer dreibenker, freser, presser, bormaskiner, herdeovner osv. Alle reparasjoner og alt vedlikehold blir utført av dyktige fagfolk med lang erfaring og i henhold til kundens spesifikasjoner.

Sandvik Kaldnes AS er en ledende produsent av skuffer og annet utstyr for gravemaskiner. KALDNES-skuffen er et begrep i bransjen, og kjent for styrke, høy kvalitet og brukervennlighet. Vi strekker oss langt for å imøtekomme våre kunders ønsker og behov, og vi har et godt utbygd produksjons- , reparasjons- og vedlikeholdtilbud som gjør oss til en trygg samarbeidspartner.

Sandvik Kaldnes AS er et komplett mekanisk verksted med en maskinpark og arbeidsstyrke som dekker de aller fleste oppdrag. Bedriften har sin styrke i mekanisk produksjon av korte og lange serier.

Dessuten er vi kjent for rask levering.